ΗΜέRA # 34 / Πλοήγηση Διαφορετικής Ρότας

tzi34545

Σήμερα Παρασκευή τα πράγματα έχουν διαφορετική ροή, αναγκαστικά. Κάθε μέρα τρέχει μια ολόκληρη σειρά από καθήκοντα και υποχρεώσεις στη ζωή του καθενός μας αλλά πάντα υπάρχουν και οι εξτραβαγκάντζες. Γι αυτό και σήμερα το Annibus δεν έχει άρθρο/ανάρτηση μιας και οι προαναφερθείσες εξτραβαγκάντζες απαιτούν τρέξιμο ημερών στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στα πλαίσια μίας εξ αυτών λοιπόν, σήμερα το βράδυ, 27/5 και έχοντας σαν μπάντα τους Βάσια Μπακογιάννη – φωνή/Γιώργο Καναβό – spoken word/Αντώνη Ξαγά – spoken word/θερεμίνη/ Οδυσσέα Τζιρίτα – κιθάρες και τον φίλο και συνεργάτη Bellerophone (Γεννήτριες ήχου) θα λάβω μέρος στο Φεστιβαλ Encore που διοργανώνει το 6 dogs στη γνωστη πάροδο της οδού Αθηνάς.

Η εμφάνιση μας θα είναι στο Project Space την στις 22+15 (ακριβώς μιας και όπως έχει αποδείξει η ομάδα παραγωγής του 6 dogs οι χρόνοι τηρούνται αλλιώς δεν θα έβγαινε και το φεστ).Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τον πλήρη κατάλογο των σχημάτων που θα εμφανιστούν πατήστε εδώ.

Μπορεί ο άνωθεν σχηματισμός ατόμων να είναι καινούργιος αλλά το set θα περιλαμβάνει σημεία από προηγούμενες (και σε)  δισκογραφικές ηχητικές σκελίδες όπως το A(r)mour (More Mars-2014) και A.O.R. (A Man out of A Man-2015).

Από αύριο Σάββατο θα συνεχιστεί η κανονική ροή αναρτήσεων

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Στυλιανός Τζιρίτας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s