ΗΜέRA # 134 / Έφοδος της Παρθένου εναντίον της μεταπώλησης εισιτηρίων

giphy

Οι Maiden το έκαναν γηπεδικό το κόλπο και δεν αναφέρομαι σε κάποιο ρεφρέν τους ή σε κάποιο sing-along καινούργιο τραγούδι κατάλληλο για αρένα. Η μπάντα εφήρμοσε μια καινούργια πολιτική στα εισιτήρια που αφορούν την είσοδο στην επερχόμενη βρετανική τουρνέ τους. Οι Maiden προσπάθησαν και όπως δείχνουν τα νούμερα κατάφεραν να χτυπήσουν το σύστημα μεταπώλησης εισιτηρίων σχετικά με τις συναυλίες τους, κάτι που πάντα εκτοξεύει τα τικέτα στα ύψη γι αυτούς που διακαώς θέλουν να παρακολουθήσουν by any means necesarry την (όποια) αγαπημένη τους μπάντα. Το σύστημα είναι γνωστό από τα γήπεδα της ημεδαπής όπου χρειάζεται ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και λοιπά σειριακά νούμερα όπως φυσικά και το όνομα του μελλοντικού θεατή για να του επιτραπεί να έχει εισιτήριο και τελικά να λάβει χώρο στις κερκίδες.

ssssss

Αυτό βέβαια έχει σχέση να κάνει αποκλειστικά με τις αγορές εισιτηρίων που γίνονται μέσω ιστότοπων αλλά από την άλλη οι Maiden είχαν δει στην ανάλογη τουρνέ του 2011 τα τικέτα να περνούν από την πρώτη ημέρα σε μεγάλο ποσοστό στα λεγόμενα secondary ticketing sites που από εκεί και πέρα πουλούσαν όσο ήθελαν τα πολυπόθητα χαρτάκια. Αυτή τη φορά και με προπωλήσεις εισιτηρίων να φτάνουν το νούμερο των 100.000 τα ανάλογα sites μεταπώλησης είχαν κάτω από 3% ποσόστωση στην αγορά των εισιτηρίων.

Η περιοδεία των Maiden στην Αγγλική Νήσο ξεκινά στις 4 του Μάη και τελειώνει στις 28 του ίδιου μήνα και περιλαμβάνει 12 συναυλίες.

Στυλιανός Τζιρίτας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s